Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Önska låtar med Annika Norlin

/

Annons

På måndag är det premiärdags för årets sommarversionen av Hallå P3. I årets upplaga ingår 25 kända gäster, som i sin tur tilldelas varsin radiotimme. Annika Norlin är först ut i sommarradion, när hon står i radiostudion får de som lyssnar både ställa frågor och önska låtar. Närmare bestämt en låt som hon kommer att spela live i slutet av sin timme.

– Det här blir ett utmärkt sätt att äntligen få prata lite med några av våra smarta lyssnare. De som kommer fram efter spelningar är ofta de skitfulla som öö-ar lite i ens öra. Nu hoppas jag att de blygare ska våga ringa in. Jag ska göra mitt bästa för att svara lika smart, säger Annika till P3.

Tanken är att lyssnarna ska ha möjlighet att på verka alla sommarprogrammen i Hallå P3, det finns även möjlighet att ringa till kändisgästerna i direktsändning.

Förutom Annika Norlin kommer programmet att få celebert besök av gäster som: Soran Ismail, Caroline Winberg, Måns Zelmerlöw, Tobbe Trollkarl, Anna Odell, Martin Rolinski, Johan Palm, Moneybrother, Laila Bagge, Jenny Wilson och Salem Al Fakir.

Mer läsning

Annons