Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

► ÖP hyllar länets vardagshjältar – vem vill du nominera?

 
ÖP:s vardagshjältar
Visa alla artiklar

Det är tid att hylla länets vardagshjältar. Det är tid att hylla sjuksköterskan som räddar liv, företagaren som klarar krisen eller grannen som handlar mat till alla äldre i trappuppgången. Nu söker ÖP vardagshjältar och vi behöver din hjälp. Vem vill du lyfta fram och nominera som hjälte?

Vill du hylla din chef som lotsar företaget genom den svåraste krisen någonsin och räddar ditt jobb? Vill du hylla grannen som erbjuder sig att handla mat till din mamma? Vill du hylla läraren som snabbt ställer om och undervisar dina barn på distans när de inte kan gå till skolan? Eller kanske någon som gör en hjälteinsats som inte alls har med coronakrisen att göra.

Nu har du chansen att nominera vem du vill till ÖP:s artikelserie om vardagshjältar. Nominera din kandidat i formuläret här!

Här kan du läsa om några av våra vardagshjältar (du behöver ett plusabonnemang):

”Altantrubaduren” Micke från Brunflo uppmanar folk att skänka till välgörenhet – tusentals har sett hans spelningar på nätet

Frida Slånstam skänker mat till behövande: ”Det blev som en kraft”

Marcus Izzo: ”Jag tror vi behöver tänka mer kollektivt i framtiden och hjälpas åt”