Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖP-liret = glädje, solsken, lycka, skratt, förtjusning och jubel!

/
  • Halvtid och litet taktikgenomgång: ”Okej tjejer, nu kämpar vi! Och du Sandra, som har så bra klipp i din fot – tjonga iväg bollen . Bara bort med den!”
  • Strömsund, i vitt, skapade också många målchanser men det var som förgjort att få bollen i mål – ända fram till mitten av andra halvlek. Då blev det nätrassel. Och genast tog hejaramsorna vid: ”Vi vill se Malin skaka rumpan – o-aaa, cha-cha-cha!” Och sedan hon skakat: ”Malin har skakat – Malin har skakat – o-aaa, cha-cha-cha!”.”Strömsund är dom bästa – bäst på det mestaDänger allihopa – bäst i EuropaGo Strömsund!”
  • Här åker Ås Stars macot till väders! Så glad kan man bli över ett mål – alla vi som älskar Å-ås klappa nu – alla vi som älskar Å-ås klappa nu!
  • ”Vi har seglat över havetför att se det bästa lagetÅåååås stars!
  • Om man tänker efter: Hur mycket glädje och måljubel och lycka och munterhet skapas nästan varje kväll genom ÖP-liret i det här länet? Det måste vara åtskilligt. Så här såg det ut klockan 19.47 på Hovängen i Ås på torsdagskvällen. Ås stars har precis gjort mål.Matchen präglades av trevligt och fantasirikt spel med många målchanser och bra prestationer. Länets unga fotbollsspelare utvecklas åt rätt håll.

Annons

Mer läsning

Annons