Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖP [Östersund] Pensionärernas Thedansklubb

Den 7 juni gjorde Thedansklubben en utflykt till Hanssons Loge i Långsele. Reseledarna Margareta och Rune hade lejt en buss från Brunflobuss som hämtade upp oss 55 förväntansfulla och danssugna vid travparkeringen. Efter vägen var det full aktivitet i bussen med tävlingar och frågesporter varvat med roliga historier från Rune. Väl framme vid Hanssons Loge blev vi bjudna på kaffe och kakor av arrangören i  väntan på att Micke Ahlgrens femmannaorkester skulle spela upp till dans. Det blev en härlig kväll med mycket bra dansmusik från spelglada killar och 250 dansanta som kom från hela mellannorrland, från Hackås i väster till Örnsköldsvik i öster, Vilhelmina, i norr och Härnösand i söder. Kaffe och smörgås serverades i pausen.

 Under hemfärden ordnade "Maggan" och Rune bingospel i bussen med många fina priser, även det varvat med roliga historier. Riktigt proffsiga reseledare och chauffören Ritz, hade vi som var med.  

Bild text bild 1:

Fikakön vid ankomsten till logen.

Bild text bild 2:

Bild text bild 3:

-----------------------------

KONTAKTINFO:

Namn: Sverre Östby

Tel: 0706562294

E-post: familjenostby@gmail.com

Skapad: 2017-06-08 12:48:37

Inlägg nr: 12

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med ÖP Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel