Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖP podd: Inför Kindbergrättegången – det har hänt hittills och det kan vi förvänta oss

 
Rättegången mot Daniel Kindberg
Visa alla artiklar

Nu presenterar vi ÖP podd – en ny satsning där du kan lyssna till ÖP:s reportrar som sammanfattar och uppdaterar dig på de mest aktuella och hetaste nyhetshändelserna i länet. I första avsnittet berättar grävande reporter Linda Hedenljung om den stundande rättegången mot Östersunds FK:s före detta ordförande Daniel Kindberg.

Vad ligger egentligen bakom åtalet? Varför sköts rättegången fram från våren till hösten? Vilken bevisning har förts fram i målet och vad talar för och emot en fällande dom?

I avsnitt 1 av ÖP podd pratar Petter Hansson Frank med Linda Hedenljung om det som hänt i fallet Daniel Kindberg och vad vi kan förvänta oss när rättegången inleds 5 september. Linda Hedenljung har för ÖP:s räkning, i flera års tid, rapporterat om den tidigare klubbordförandens, tillika Östersundshems-vd:ns, affärer.

Lyssnar gör du via iTunes, Acast, Spotify eller Soundcloud.

Du kan även lyssna direkt i spelaren nedan.