Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖP podd: Inför Kindbergrättegången – det har hänt hittills och det kan vi förvänta oss

Artikel 5 av 112
Rättegången mot Daniel Kindberg
Visa alla artiklar

Nu presenterar vi ÖP podd – en ny satsning där du kan lyssna till ÖP:s reportrar som sammanfattar och uppdaterar dig på de mest aktuella och hetaste nyhetshändelserna i länet. I första avsnittet berättar grävande reporter Linda Hedenljung om den stundande rättegången mot Östersunds FK:s före detta ordförande Daniel Kindberg.

Annons

Vad ligger egentligen bakom åtalet? Varför sköts rättegången fram från våren till hösten? Vilken bevisning har förts fram i målet och vad talar för och emot en fällande dom?

I avsnitt 1 av ÖP podd pratar Petter Hansson Frank med Linda Hedenljung om det som hänt i fallet Daniel Kindberg och vad vi kan förvänta oss när rättegången inleds 5 september. Linda Hedenljung har för ÖP:s räkning, i flera års tid, rapporterat om den tidigare klubbordförandens, tillika Östersundshems-vd:ns, affärer.

Lyssnar gör du via iTunes, Acast, Spotify eller Soundcloud.

Du kan även lyssna direkt i spelaren nedan.