Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖP svarar: Vi kan inte skriva flera gånger om samma sak

Den vanligaste synpunkten från läsare är att vi inte skriver tillräckligt mycket om allt positivt som händer. Jag håller med om den kritiken. Vi måste bli bättre på att hitta positiva exempel och projektet Säker skog är av allt att döma ett sådant. Däremot har vi inte resurser att skriva både inför och efter samma arrangemang, och det gäller alla typer av arrangemang och projekt.

När det gäller Säker skog hade vi en stor artikel när projektet drog igång. Detta är betydligt mer uppmärksamhet än många andra får och jag bedömde också att den var värd det.

Som meddelats på telefon hade vi gärna också kommit till någon av träffarna men som sagts tidigare: Vi har skrivit om det tidigare och eftersom vi har begränsade resurser har vi vid dessa tillfällen prioriterat annat. Jag är ledsen om mitt svar inte är tillräckligt, men jag hoppas att jag har förklarat lite mer om den verklighet som vi lever i.