Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ope gick på pumpen i SM-slutspelet

Ope har inlett SM-slutspelet i futsal för 15-åringar i Göteborg. Fredagens två matcher slutade båda med förlust.

P15 föll mot Smedby med 2–4, medan F15-laget åkte dit med hela 0–11 mot AIK.

Fotboll, futsal, SM-slutspel P15

Ope-Smedby 2–4

Mål Ope: Gabriel Leding, Josue Badesire.

Inledningsmatchen i kvartsfinalspelet i Göteborg gick inte som Opetränaren Claes-Åke Andersson hade tänkt sig. Ope var väl så bra som Smedby, men brände alltför många lägen.

– Det här var den match som vi absolut skulle ha vunnit. Sturehof och Örgryte är alltför bra. De tillhör en annan dimension. Sturehof spelade kryss mot Malmö FF tidigare och Malmö är klar för en Europaturneringe i Wien. Där har vi inte mycket att hämta, men vi är supernöjda över att vi kommit så här långt.

Fotbolls, futsal, SM-slutspel F15

Ope-AIK 0–11

Efter att ha vunnit allt fram till slutspelet stötte Ope på ett övermäktigt motstånd i slutspelet i Göteborg. 0–2 redan efter två minuter och sedan gick resterande 22 minuter (2x12) i samma tema.

– AIK är grymt bra. Bäst i Sverige. Vi fick en rejäl lektion, precis som vi befarat. Vi har mycket att lära, framför allt i försvarsspelet. Samtidigt ville vi inte lägga oss på försvar utan hellre då försöka att lira, berättar tränaren Robert Wassdahl.

Ope tar nya tag under lördagen då man möter Qbik och Karlshamn. De två bästa lagen går vidare till semifinal.

Innebandy, division 2 herrar

Hammerdal-Brunflo 4–15
2–4, 1–2, 1–9

Hammerdal: Fredrik Blomqvist 2, Christoffer Ylander, Christian Stjärnström.

Brunflo: Christopher Nordqvist 3, Rickard Frånberg 2, Stefan Björkbacka 2, Mathias Hägglund 2, Markus Rud 2, Tobias Dillner, Filip Norin.