Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ope tog fjärde segern

Stöde–Ope 1–2 (0–1)

Mål Ope: Evelina Linjamaa, Filippa Ehn.

Ope tog sin fjärde seger på sex matcher, men inte utan strid. Stöde tog kampen till fullo och fick genom medvinden bra tryck på Ope i andra halvlek. Laget lyfte långt och hade två bra forwards som lyckades få fast bollen högt i banan. Eftersom hemmalaget kunde fylla på med spelare kunde man sätta Ope under press.

– Stöde var mycket aggressivt och vi svarade med samma mynt. Det blev mycket kamp. Vi har spelat bättre, men jag tar gärna tre poäng, sa Opetränaren Jimmy Anjevall.

Plusteckeni Ope till Angelica Häreby och Emma Larsson. Glädjande också att Petra Hopstadius gjorde comeback samt att nya Rebecca Bill fortsätter sin återkomst till fotbollen med ännu ett inhopp.

– Rebecca har haft problem med ett knä och med bihålorna, men hon har tränat på bra sedan i påskas. Det är en duktig spelare.