Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ope utslaget ur SM-slutspelet i Göteborg

Fotboll, Futsal, SM-slutspel P15

Ope-Sturehof 2–4

Mål Ope: Jesper Andersson 2.

Ope-Örgryte 4–4

Mål Ope: Jesper Andersson 4.

Ope avslutade slutspelet på ett mycket bra sätt. Kryss mot Örgryte och tvåmålsförlust mot starka Sturehov var mer än godkänt och mycket mer än förväntat.

– Helt sagolikt av grabbarna! Trots att vi hade fyra 00:or och tvingades ställa en utespelare i mål, gjorde vi en otrolig insats. Vi spelade enormt bra defensivt. Vi hade även 2–1-ledning mot Sturehov och fick en straff, men missade den. Vi behöver verkligen inte skämmas och framför allt visade killarna att de aldrig ger uipp, menar tränaren Claes-Åke Andersson.

Det unga Opelaget får nu ta sikte på sommarens spel i Pojkallsvenskan och i division 6.

Fotboll, Futsal, SM-slutspel F15

Ope-Qbik 0–4

Ope-Karlshamn 2–5

Mål Ope: Rebecka Jansson, Therese Olsson.

Efter 0–11 mot AIK gjorde Ope två klart bättre insatser. Mot Karlshamn var man på väg mot seger, men ett antal individuella misstag straffades direkt.

– Sedan föll vi tillbaka och började tvivla på oss själva. Men det är lärorikt. Vi skulle behöva fler såna typ av matcher, säger tränare Robert Wassdahl, vars lag får ta nya tag i sommarens F17-serie och i ÖP-liret.

Innebandy, division 2 herrar

Sundsvall City–Brunflo 9–8 (2–1, 2–2, 5–5)

Mål Brunflo: Cristopher Nordqvist 4, Rickard Frånberg 2, Stefan Björkbacka, Mathias Hägglund.

Med drygt åtta minuter kvar av matchen gjorde Stefan Björkbacka 7–6 till Brunflo – det var första och enda gången Brunflo var steget före i den här målrika historien.

Sedan gick Sundsvall undan till 9–7 och kunde vinna, trots att Brunflo stretade emot hela vägen och gjorde 8–9 med en man mindre på banan med tio sekunder kvar att spela.

Innebandy, division 2 damer

Sundsvall City-Krokom 7–6 (3–4, 3–0, 1–2)

Mål Krokom: Louise Westlin 2, Julia Eklund 2, Maarit Kuhmunen, Linnea Häggström.

Med tre mål på drygt två minuter gick Krokom upp till en fin 4–2-ledning i inledningen av den här chansrika drabbningen. Sen var det dock hemmalagets tur att dominera med fem raka mål fram till 7–4 i öppningen av den sista ronden.

Krokom avslutade starkt och reducerade till 6–7 med minuten kvar – närmare kom man dock inte.

Skottstatistiken är lite imponerande: 47–31!

P15: Ope-Sturehof, Ope-Örgryte* Tränare: Claes-Åke Andersson, 070-202 82 06

F15: Ope-Qbik, Ope-Karlshamn* Tränare: Robert Wassdahl, 070-620 81 88