Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En inre krets som berikar varandra

Annons

Borgerliga tidningar gick ut stort och påpekade att Vanja Lundby Wedin hade sovit på sin styrelseplats i AMF. Möjligt att hon inte hade uppmärksammat allt. I AMF har nu revisionen fått ta tag i det som varit och är i bonusfrågan, en genomlysning som skall visa vem som varit försumlig. Ja, det är gott och väl. Nu tycks det som om revisionens rapport är så svår att formlera att det dröjer.

Frågan blir, varför dröjer det?

Kan det vara så att det inte är rolig läsning för det gäng som ständigt vill ha åt sig större och större bonusar. Kanske man inte vill läsa det som revisionen kommit fram till! Lätt att få uppfattningen att man i den inre kretsen gärna berikar varandra med kraftiga tillägg som inte skall synas.

Konstaterar att borgerlig press inte lyckats hålla Vanja Lundby Wedin i fokus utan det har blivt självberikarna som kommit i fokus med sina guldkantade avtal. Borgerliga tidningar har siktat för lågt.

Avslutningsvis undrar jag om en direktör/VD kan vara värd så mycket för sin arbetsinsats. Veckan har inte mer än 168 timmar lördag och söndag inräknad.

Göran Carlsson

Aspås

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons