Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Bankomaten måste användas

Annons

Invånarna i Hoting är oroliga över att stängning av Handelsbankens kontor i december även ska göra att bankomaten försvinner. En lista med drygt 600 namn har nu insamlats för att få banken att behålla den.

Nyhetsartikel: Bankomatuppror i Hoting – hela samhället har skrivit på namnlistor (26 oktober)

Tyvärr har en namnlista ingen konkret betydelse utan det är praktisk handling som gäller; att ta ut pengar ur bankomaten. Den måste användas så att banken får ett kvitto på det.

Vi uppmanar alla att de måste använda bankomaten minst en gång i veckan för att den ska vara kvar på väggen i Hoting. Om Hotingbor och folk från grannbyar använder den när de är inne för att handla så blir bankomaten kvar, svårare än så är det inte.

Vi kan inte begära att banker har kontor kvar när ingen går in på dem längre nu när man kan göra allting framför datorer.

Det finns byservicekontor och intresseorganisationer som kan hjälpa dem som inte är kunniga i ny teknik. Arbetsförmedlingen söker nya projekt och lediga resurser finns bland befolkningen.

Se positivt på allting så blir allt bra! Vi vill inte gå tillbaka till den gamla tiden då vi stod i kö på post och bank för att hämta våra pengar, betala in dem, ta lån etcetera.

Gammal men ändå nöjd med ny teknik!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons