Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: En efter en går vi på Samhall in i väggen

Annons

På Samhall anses numer alla vara av samma skrot och korn. Det här med diagnoser och handikapp existerar inte.

En efter en går vi in i väggen. Och vi gör det för att vårt jobb inte anpassas efter vad vi klarar både fysiskt och psykiskt. Vi slängs in i den grupp där det behövs folk utan en tanke på stresstålighet.

Tanken med Samhall var att man i sin egen takt skulle närma sig ett riktigt arbetsliv. Nu tycks meningen vara att slita hårt och gå in i väggen.

Förr fick man i alla fall en morot som gjorde att man fick den där extra glöden för arbetet. Sådant finns inte nu. Bara otåliga chefer som vill se resultat fortast möjligt. Och som dessutom inte har lärt sig att kommunicera med vare sig fotfolk eller det egna ledet.

Det finns ingen organisationsförmåga överhuvudtaget inom Samhall. Vi har inte de resurser vi skulle behöva för att kunna göra det jobb som krävs av oss.

För till exempel trappstädning saknas moppgarn och vi får dåliga moppskaft. Varken chefer eller vi andra har en aning om vad som ingår i själva uppdraget, så egentligen har vi ingen aning om vi gör ett bra eller dåligt jobb.

Det vi vet är att det inte finns någon som helst chans att klara av att matcha kundens förväntningar på vårt arbete, då vi inte har resurserna för att utföra arbetet till belåtenhet.

Samhall, skärp er nu. Eller lägg ned verksamheten helt.

Dankeman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons