Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: I Gamla Tingshuset finns många kulturformer

/

Annons

Hej Kulturidrottaren! Du har många kloka tankar kring vad ett kulturhus är. Faktum är att vi på Gamla Tingshuset uppfyller många av dina önskemål.

Insändare: Ett kulturhus måste ligga centralt (18 december)

Här möts, utövar och insuper människor mellan ungefär 10 och 70 år just sin valda kulturform och här är det fritt fram för alla som vill att både arrangera och mötas i grupp.

Jag och min kollega finns tillgängliga för att hjälpa till med kontakter, teknik, lokal och bollande av idéer. Vad som sker i Tingshuset formas i allra högsta grad av människorna i det och deras tankar och initiativ.

Vi är medvetna om att huset kan kännas lite otillgängligt. När det byggdes 1938 skulle det vara respektingivande snarare än välkomnande.

Det är inte heller fritt fram för oss att göra vad vi vill med väggar och miljö då huset ägs av kommunen och bland annat hyser offentlig konst, men vi lovar att det är fritt fram att komma in.

Visst värnar vi lite extra om ungdomar, men vi är inte vare sig ett ungdomshus eller en fritidsgård. Här är alla välkomna. Så välkommen in och prata med oss, jag ger dig gärna en rundtur i huset.

Pernilla Hellan

verksamhetsledare Föreningen Tingshuset

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons