Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kommunen köpte ut mig för en enda månadslön

Annons

Tack Östersunds kommun! Innerligt tack!

I närmare 20 år har jag jobbat för er. Jag har gett allt och lite till under era villkor. Långa arbetsdagar, alltför många helger, kvällar och nätter, tidspress, stress, mängder med uppgifter, etcetera.

Älskade dock jobbet att finnas till hands för andra människor. Mina ambitioner, mitt engagemang och min energi gavs tills jag inte hade något mer att ge längre. Utmattning, ångest och depression blev mitt fall.

Ett par gånger har jag nu försökt resa mig igen. Jag har själv skaffat en annan typ av jobb då HR (personalavdelningen) misslyckades.

Föll igen. Kämpade mig upp och försökte ta mig tillbaka, men insåg att detta inte kommer att gå. Skolar om mig för att försöka hitta en annan utväg, men HR hittar fortfarande ingen plats åt mig.

Nu vill Östersunds kommun köpa ut mig. Jag förstår att jag är ett problem, det finns inget mer att göra för mig. Jag måste lämna kommunen och hitta en arbetsplats där det är lugnare.

Som tack för allt mitt slit, min strävan för att komma tillbaka, så erbjuder kommunen mig ett utköp motsvarande en (1) månadslön. En månadslön.

Jag har en gång räckt ut handen mot kommunen, för att sedan bli uppäten, nermald och utskiten till ett ingenting. Så ser arbetsprocessen ut i kommunen för väldigt många i dag. Men ingen av mina kollegor har vad jag vet blivit erbjuden bara en månadslön i utköp. Jag är alltså ännu mindre värd ändå.

Tack kära Östersunds kommun!

Vårdbiträde, undersköterska, vägledare, personlig assistent

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons