Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Krokoms badhus ska hållas öppet!

Annons

Krokoms badhus är på måndagar och onsdagar öppet 17.30–21 och på torsdagar 14.30–16-00. Dessa tider är angivna på kommunens hemsida och på ytterdörren på badhuset.

Under de fem år som jag har bott i Krokom har jag besökt badhuset flitigt när det är öppet. Men tyvärr stängs badhuset flera gånger varje år, mest på grund av personalbrist; vikarier för simlärare och badvakt saknas.

Jag har ringt till ansvariga på kommunen många gånger men inget händer. Badhuset har en hemsida, men ingen gång på fem år då det har varit stängt har något meddelande kommit upp. Man går till badhuset och möts av en lapp på ytterdörren att det tyvärr är stängt.

Jag har startat en vattengympagrupp för pensionärer på torsdagar, och 10–15 personer deltar varje gång. För en del är det veckans höjdpunkt att få gympa i det varma vattnet.

Man kan tycka att kommunen ska se nyttan av att äldre människor träffas en gång i veckan och motionerar under trevliga former, men en torsdag nyligen var badhuset stängt igen.

Jag är less på kommunens slappa attityd till badhusets öppettider. Det är en kommunal inrättning och ska vara öppen på de tider som är angivet. Hoppas på bättring framöver.

Björn Pettersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons