Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Moderaterna tar från de fattiga och ger till de rika

Annons

I sedvanlig stil vill Moderaterna försämra ytterligare för Sveriges sjuka och arbetslösa. I sin skuggbudget sänker de ersättningarna i sjukersättningen och a-kassan.

Moderaterna vill givetvis ta tillbaka den bortre tidsgränsen i sjukförsäkringen. Man får inte vara sjuk hur länge som helst. Det har farbror Fredrik Reinfeldt bestämt och den rödgröna regeringen har tagit över stafettpinnen.

Passa dig för att bli sjuk eller arbetslös i Moderaternas Sverige. Ulf Kristersson (M) säger: "All erfarenhet säger att karensdagar begränsar incitamenten att gå in i sjukförsäkringen".

Som om det inte räckte med det som Reinfeldt pysslade med så vill nu M fortsätta korståget mot de sjuka och arbetslösa.

Det är väldigt lätt att jaga sjuka och arbetslösa när man själv inte faller offer för sina egna beslut. Med tanke på de löner och förmåner som riksdagsledamöter har så behöver de aldrig oroa sig för sin egen ekonomi. De har förmåner som vi vanliga dödliga inte har. Vilket hyckleri.

Moderaternas slakt på välfärden till etniska svenskar är legendarisk. Att M får stöd av över 20 procent av Sveriges befolkning är en gåta. Öppna era (hjärtan) ögon (stockholmare och välbärgade).

Som lök på laxen vill man införa ett sjätte jobbskatteavdrag och tredubbla rut-avdragen, som beräknas kosta 10 miljarder kronor! Hur finansierar man det? Göra en Anders Borg, stjäla ur sjukförsäkringskassan.

Moderaterna är en omvänd Robin Hood, de tar från de fattiga och ger till de rika.

Besviken fattiggjord

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons