Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: ÖIK:s ordförande svarar på kritiken

Annons

Hej "Förbryllad"! Kul att ÖIK skapar engagemang!

Insändare: Varför får ÖIK:s sportchefen vara kvar? (24 januari)

Vi sparkar inte tränare hit och dit. Vi kom överens med Lars Molin om att avsluta, då han inte fick ut sitt hockeykunnande på ett sätt som lyfte laget. Att vi sparkade tränaren Franzén stämmer inte; vi valde att inte förlänga kontraktet.

Målvaktsfrågan – satsar du inte på nya talanger, så växer de inte. Långsiktighet efterfrågas när det gäller tränare, det gäller även våra spelare.

Att ifrågasätta Mikael Eriksson finns det framför allt en till som gör, och det är Mikael själv. Jag fick frågan från honom i måndags före styrelsemötet om vi skulle göra just det. Han är självfallet missnöjd med vad vi åstadkommit.

Vi har som en enig styrelse fullt förtroende för Mikael, men kommer fortsatt att ifrågasätta om han, styrelsen och övriga gör det jobb de ska.

Vi inleder nu en verksamhetsanalys på hela ÖIK, som är så mycket mer än A-laget. Detta för att förtydliga bilden av ÖIK, och hjälpa oss att driva föreningen framåt utifrån de resurser vi har, och med det ge oss ett lag på den nivå vi förtjänar.

Mikael Krusenberg

styrelseordförande Östersunds Ishockeyklubb

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons