Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Omoget sätt att bli av med oppositionen I Ragunda

/

Annons

Kommentar till ÖP:s intervju med Jonas Andersson (S), ”Vi har en välskött och förträfflig kommun” (30 december)

Du har sett din uppgift som kommunalråd att styra majoritetspartiet efter ideologi och dina åsikter. Andra personers åsikter ingår inte i din ideologi, och därför ska förslag från annat håll inte accepteras.

Din ideologi gör att du accepterar att din fantastiske tjänsteman, som jag ser det, kommer med osanna beskyllningar mot oppositionsrådet Bergström. Du försvarar sådana åtgärder, och då är du också medskyldig till att sprida osanna beskyllningar.

Trodde inte om dig, Jonas Andersson, att du skulle sjunka så lågt, men det är din ideologi och ett omoget sätt att bli av med en opposition som du inte kan hantera.

Känner du till hur många av dina fantastiska tjänstemän på kommunkontoret som är helt eller delvis sjukskrivna? Vet du orsaken? Det ingår inte i ditt uppdrag som kommunalråd att känna till, och du har själv inga ambitioner att tjänstemännen ska må bra och trivas med en fantastisk arbetsledning!

Du gjorde ett tillägg på fjolårets sista fullmäktige, om att investeringsbudgeten skulle bli föremål för ändringar. Fullmäktige hade på samma möte antagit investeringen för 2017, men den var då redan inaktuell. Ett utmärkt sätt att visa hur ideologin fungerar.

Dessutom har Ragunda två olika investeringsbudgetar, vilket torde vara unikt, men inte för Ragundas ideologi, där är allt möjligt

Framgångsfaktorn för kommunalrådet är att försvara osanning. För oss som har en annan ideologi, nämligen Allt För Ragundas, är oärlighet något man inte ska acceptera. Allt samröre med dessa personer bör avbrytas.

Gunnar Klint

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons