Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Rikshem gör inget åt störande grannar

Annons

I över ett år har jag försökt få Rikshem att göra något åt mina störande grannar som jag har både ovanför och nedanför mig.

Jag har skrivit listor med tider och datum, jag har försökt prata med grannarna och även skrivit brev till dem då de vägrar öppna dörren, men fortfarande har inte ett skit gjorts.

Jag får dagligen, från morgon till kväll, stå ut med skrik och bråk, hög musik, fester som varar till halv 7 på morgonen på en vardag och annat skit som man inte ska behöva höra.

Rikshem vägrar ge konkreta svar och är dessutom väldigt otrevliga, och när man ringt Störningsjouren så dyker de sällan upp. När det väl gör det så har de aldrig nyckel utan man måste öppna dörren åt dem.

De har såklart varit duktiga också och berättat för den man klagat på vem det är som ringt dem – jag trodde sådant var anonymt, men tydligen inte.

Ska man verkligen behöva lida i sin egen lägenhet då man nästan aldrig får sova, och då man äntligen får sova, väckas av en fest klockan halv 4 på en vardag eller andra störande ljud?

Rikshem är det sämsta jag har varit med om och det vet jag flera som tycker. Är de för rädda att prata med individerna de hyr ut till eller vad är problemet? Varför ha “trivselregler” då de inte bryr sig om att se till att de efterföljs?

Skärpning Rikshem, jag kommer aldrig mer att hyra av er!

Väldigt less hyresgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons