Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: S: Du kan vara med och påverka

Annons

Har du funderat på hur du kan påverka samhällsutvecklingen fram till 2022?

Att engagera sig i ett parti innebär att du kan påverka, och politiska partier är den demokratiska organisationen som tillvaratar ditt engagemang från dig som medborgare.

Det är för få som engagerar sig i politik och som är medlemmar i ett politiskt parti. Det beror på många saker. Vardagens måsten med arbete, familjeliv, aktiviteter och så vidare.

Socialdemokraterna i Östersund har cirka 600 medlemmar som engagerar sig i partiets verksamhet på olika nivåer. En del vill vara stöttande medlemmar men en del vill också engagera sig i ett uppdrag.

Kan du tänka dig att engagera dig, och delar våra värderingar och tankar om hur vi fortsätter bygga Östersund, Jämtland och hela Sverige bättre, så är du välkommen!

I kommunpolitiken blir det tyvärr ofta fokus på våra årsarvoderade politiker – nej, de har inte ett jobb, de har ett förtroendeuppdrag från partiet som gör att de på hel- eller deltid kan vara tjänstledig från sitt arbete. Kom ihåg att alla politiker är vanliga medborgare som bestämt sig för att arbeta med politik.

Vi Socialdemokrater är stolta över det vi gjort, men vi vill och kan så mycket mer. Vi är beredda att fortsätta ta ansvar men vi vill också att du hjälper oss i det arbetet.

AnnSofie Andersson (S)

kommunstyrelsens ordförande

Maria Nerpin

S-ordförande Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons