Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: S: Krokoms politiska ledning tappar styrfarten

Annons

Krokoms kommun är en kommun med framtiden framför sig – om vi gör rätt saker. Vi har en svagt ökande befolkning varje år och vi har goda skolresultat. Företagandet och särskilt småföretagandet är starkt i kommunen.

Föreningslivet och de ideella organisationerna är starka och livkraftiga. Det här är positivt och något som vi ska bevara och utveckla vidare.

Det vi dock kan se är att den politiska ledningen i Krokom med Centerpartiet vid rodret tappat styrfarten.

Styrningen av samhällsbygget haltar. Det är snart slut på färdiga exploateringsområden för bostäder och planeringen för inköp av ny mark för exploatering av nya bostadsområden och företagsetablering har kommit igång alldeles för sent.

Vi har skolor som har platsbrist och bristande underhåll. Vi behöver ta ett helhetsgrepp kring utvecklingen framåt i kommunen.

Socialdemokraterna har i vårt förslag till budget för nästa år i Krokoms kommun valt att lägga mer pengar på bland annat socialnämnden och barn- och utbildningsnämnden än vad de styrande borgerliga partierna gör.

De många miljoner i olika statsbidrag som Krokoms kommun erhållit sedan den socialdemokratiskt ledda regeringen tillträdde har varit oumbärliga för att kommunen kunnat visa positiva resultat och att vi kunnat utveckla olika verksamheter.

Vi vill göra Krokom till Jämtlands framtidskommun, för ett Krokom som ska hålla ihop och fortsätta växa behövs en socialdemokratisk ledning.

Niklas Rhodin (S)

oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons