Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sjukhusledningen struntar i facket

Annons

Hur kan S med god hjälp av M tillåta dessa diktaturfasoner på Östersunds sjukhus? Facket blir gång på gång utkastade och ekonomin och förtroendet – allt är sämre. Man har nått botten.

Har det gjorts någon risk och konsekvensanalys efter senaste beslutet om indragningar och jobb varannan helg för den tappra skara som orkar vara kvar? Eller är man olaglig och struntar i miljölagar som vanligt?

Facket lyssnade ni inte på denna gång, inte heller när den stora lönesatsningen skulle komma 2017. Facket slängdes ut och det blev fria tolkningar av enhetschefer av avtalet, samt att en liten summa av lönen gick till kompetensutveckling. Ökningen blev 500–1000 kronor, sämst i landet.

Ledningen för regionen och sjukhuset är inkompetent. Hur ska ni få demokrati i arbetet? Hur ska ni få folk att stanna kvar och jobba för er? Hur ska folk få förtroende och söka jobb hos er? Vad är arbetsglädje för er?

Ert recept är dyr hyrpersonal , diktatorsfasoner och få folk att vantrivas. Ni borde satsa på er personal och lyssna Det blir billigare och hållbarare

Jämten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons