Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Sverige är fantastiskt – Jämtland ännu mera

Annons

Ingen har väl undgått, tyvärr, att det var storfotbollsfest i Östersund, ÖFK spöade tydligen ett lag från utlandet, vad vet jag, för, jag tillhör nämligen den skara, som tvingas vara supporter till denna så kallade sport vid namn fotboll.

Om ni inte visste det, så är ALLA boende i Jämtland, supportrar till ÖFK och fotboll, eftersom det finns ingen annan sport än fotboll i Jämtland.

När det gäller politik, så får du kritisera den, men, inte fotbollen, för då är du en idiot, tro mig, det har man fått höra.

Tittar man i Östersund, så är deras pastor enväldig i när det gäller att frälsa ICKEintresserade fotbollssupportrar.

Pastorns ord äro: "Jag skola satsa 700,000 kronor på att omvända alla negativa till positiva, att dessa skola älska fotboll, så attvi icke skola behöva satsa på någon annan sport än fotboll."

För visst är det så, att man med ena handen sparar på kultur o fritid i Östersund, men, i samma veva, så satsar man på fotboll, för alla i Jämtland ÄLSKAR fotboll.

Östersund fick fotbollsfest, Lit, fick skidbacken stängd och Jämtland, blev fotbollsfrälst oavsett om du vill eller inte.

Eller som en viss person som äger hyreslägenheter i Östersund, alla som bor i Östersundshem, är supportrar, vare sig du vill eller inte, för, det har Pastorn och Jesus bestämt.

Amen!

Helmer Dryg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons