Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Varför är ni så negativa i Östersund?

/

Annons

Nu har man bott i Östersund i drygt 30 år, och äntligen börjar man förstå vad en "jämtgubbe” är. Det är en person som är väldigt mån om sin omgivning. Så till den milda grad att all förändring är av ondo.

Om man bara ser till den sista tiden så handlar det om nybyggen på Annersia och vid ÖSK-området, Biltema, expresscykelvägar, trafikkaos i Lillänge, parkeringskaos i stan, snöröjning, sandning, inga höga hus i Ås, placering av Attefallshus och så vidare. Det tar aldrig slut.

Det skulle vara väldigt trevligt att höra positiva reaktioner för en gångs skull. Tänk om någon sa; "Vad kul att stan utvecklas. Vi får bättre service, Hurra!”. Tyvärr är nog detta bara en dröm som knappast kommer att gå i uppfyllelse.

Jag kan inte förstå varför man måste vara så negativt inställd, oavsett vad som föreslås. Vem minns inte katastrofen när regementena skulle läggas ner. Nu börjar vi skönja resultatet. Allt, ja precis allt, blev bättre.

Dessutom; sluta skäll på Daniel Kindberg. Östersund skulle behöva en hel drös med Daniel Kindberg. En man som inte räds förändring. God Jul och Gott Nytt År.

Janne Sund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons