Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför kan inte kommunen räkna rätt?

Annons

Är det en manipulation, att varenda gång det ska startas något nytt, redovisas bara halva priset, och inte ens det, av vad det egentligen kommer att kosta.

Någon felräkning kan man ju förstå, men inte hur mycket som helst. Är politiker och beslutsfattare så dumma och naiva så de tror att vi så kallade "vanligt folk" inte begriper någonting. Det finns väl inte en människa som har trott på att en ombyggnad av Stortorget, bara skulle kosta 38 miljoner. Än mindre nu.

Sen det krupit fram att badhuset blev dubbelt så dyrt, skyndar man sig slänga ut, att torget blir 2 miljoner dyrare, på grund av inköpet av dessa löjliga stenar. Helt otroligt! Man kan väl inte veta vad det kommer att kosta förrän det är klart! Tänk att vara så prestigefull att man åtminstone i den frågan inte kunnat ändra sig, och kanske vinna tillbaka lite av allmänhetens förtroende. Köpt vanliga grå stenar. Vad kommer bortstädandet av klotter och smuts på dessa gula plattor att kosta, allt underhåll överhuvudtaget.

Efter en första artikel om transporten av dessa "speciella" stenar, skyndar man sig och lägger ut, att den åkare som nämndes skötte transporten på tillbakavägen från Norge, de lär ju hämtas långt norrifrån. Då ska vi tro på det! Om inte denna åkare har någon körning till Norge då, blir det stillestånd och försening då?

Jag läste, tror det var om Gävle, de ska också göra om torget. Inte gräva ner sig i en grop, de ska ha springbrunn, göra fint med vatten och planteringar.

Det kanske vore en fördel att planera och tänka över investeringar i förväg.

Det tycks finnas bara en politiker i vår kommun som står med bägge fötterna på jorden och har lite sunt förnuft. All heder åt honom. Det kan inte var en lätt position han har.

Ulla-Britt Sunding

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons