Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppet om skidskytteplatserna

Fredrik Lindström, Mona Brorsson och Elisabeth Högberg är uttagna till alla världscupsammandrag innan jul.
Övriga behöver visa resultat för att få vara med.

Annons

Skidskytteförbundet har spikat trupperna till världscuppremiären i Östersund och har en planering klar för övriga tävlingar innan jul.

Fredrik Lindström är given på herrsidan och finns med i alla tre sammandrag; Östersund, Hochfilzen och Pokljuka.

Mona Brorsson och Elisabeth Högberg är också klara för alla damtävlingar. I övrigt är det öppet.

Det vore rent av tjänstefel att inte låta de övriga aktiva kämpa om de sista platserna till Hochfilzen och Pokljuka, säger förbundskapten Johan Hagström i ett pressmeddelande.

Till Östersund är sex herrar uttagna. Det handlar om Fredrik Lindström, Ted Armgren, Tobias Arwidson, Christofer Eriksson, Gabriel Stegmayr och Peppe Femling. På damsidan är Mona Brorsson, Emma Nilsson och Elisabeth Högberg uttagna, med Ingela Andersson som reserv.

Det finns många yngre damer som vill slå sig in vilket visar att tillväxten på damsidan ser bra ut. Där är det hård konkurrens om platserna. På herrsidan så ska det bli spännande att se hur alla står sig internationellt. Speciellt intressant är det ju att se Fredrik efter hans kanonrace vid längdtävlingarna i Bruksvallarna, säger Johan Hagström.

Världscuptävlingarna i Östersund avgörs 30 november–7 december.