Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Optimism hos Brunflo hockey

Brunflo hockey tog fyra av sex bortapoäng förra helgen, en framgång som hette duga. Nu väntar ett nytt dubbelmöte, Vännäs och Teg i Klanghallen och tränare Agne Ericson känner tillförsikt:

– Äntligen stämde det med målskyttet senast. Vi hade marginalerna med oss. Nu väntar Vännäs som vi hittills inte tagit poäng mot. Men det borde vara dags nu. Vännäs är inte märkvärdigt bra. Då är Teg på söndag en på papperet svårare match. Umeålaget håller högre klass.

Brunflo har tre forwards borta där bland andra Robin Larsson rehabiliteras efter en handoperation. Trion saknades även förra helgen i Västerbotten.

I övrigt mönstras samma manskap plus från ÖIK inlånade målvakten Tim Juel. Han kan bli Brunflos sjätte målvakt mellan stolparna för säsongen.

– Vem som slutligen spelar längst bak avgör vi närmare matchstart. Anton Johansson var riktigt bra när vi slog Lejon i söndags. Han tog hela 96 procent av motståndarnas skott och har gått framåt, säger Agne Ericson.