Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ordna en vattenfestival när detta är över

Med tanke på hur detta med vårt dricksvatten påverkat oss och ruskat om oss i vår lilla ankdamm kan man hoppas att vi alla förstår att värdesätta den lyx vi har i form av dricksvatten man inte blir sjuk av att dricka, rakt in i kranen.

När detta är över, hoppas jag att kommunen gör något ståhej för att fira vårt rena vatten. En välgörenhetsfestival där artister spelar och där vi östersundare festar - en vattenfestival - vore kul. Syftet kunde vara att skänka pengar till att ordna rent dricksvatten i någon del av världen där man aldrig någonsin fått uppleva denna lyx.

Gör något positivt av detta, vänd på steken och visa att Östersund och vi som bor här blivit mer medvetna om miljöns betydelse och att vi förstår att vi inte ska ta jordens gåvor för givna. Det vore bra PR för kommunen och ett föredöme hur man vänder något dåligt till något bra.

En som sett (UV-)ljuset

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel