Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

OS-hjältarna hyllas, ÖFK:s magiska EL-resa får ett slut och ÖIK spelar play off – här är veckans live

På onsdagen väntas firande av OS-medaljörerna och ÖFK-spelarna, där Sporten planerar att sända live. Det blir även basket med Jämtland i hett möte med Södertälje och cupmatch mellan Östersunds FK och Kalmar FF. Desssutom väntar spännande play off-spel för ÖIK.
Det är några av veckans satsningar på livesänd sport i våra kanaler.

Helgen är full av idrott, med Vasaloppet som det stora dragplåstret. Världscupen i längdskidor i Lathis, VM-finalen i isracing i Berlin med bland andra Jimmy Olsén, samt inomhus-EM i friidrott med höjdhopparen Erika Kinsey är andra tunga tävlingar.

På onsdagen firas OS-medaljörernas fina prestationer och ÖFK-spelarnas sagolika resa som nu är slut gemensamt på Stortorget. Sporten kommer givetvis att vara på plats med en livesändning för att fånga upp stämningen.

På hemmaplan går Basketligan (SBL) igång igen. Först ut av de åtta lagen är Jämtland och Södertälje som möts på torsdag i Nya Sporthallen.

Östersunds FK avslutar gruppspelet i Svenska Cupen med hemmamöte med Kalmar FF. Fotbollen fortsätter med svenska cupen, samtidigt som division 1-hockeyn är igång med sitt play off-spel. På fredagen sänder Sporten ett super-uppsnack där vi pratar om både cupmatchen och ÖIK:s play off.

På lördag blir det lite av en matchkrock när Östersunds FK först tar emot Kalmar FF i cupen och sedan Östersunds IK spelar mot Tranås. Matchstart 14.00 respektive 16.00.

Sporten sänder uppsnack och eftersnack från ÖIK:s matcher i helgen.

Allt om Östersunds FK – följ liverapporten här

ÖIK bjuder på play off-fest i arenan – följ liverapporteringen här

OS-hjältarna och ÖFK-stjärnorna hyllas på Stortorget – Sporten sänder live