Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oseriös valrörelse

Årets valrörelse börjar bli oseriös. Det mesta handlar om att politikerna genom att misskreditera andra försöker rädda sina egna jobb mindre än om att beskriva sin färdväg mot det samhälle de vill förvalta.

Företagare verkar vara lösningen, allt annat av ondo. Vanlig anställd verkar vara problemet.

Vore intressant att få del av svaret om någon finansiär fick frågan att finansiera, bevilja lån, med vallöftena som affärsplan och budgeten för sina vallöften som underlag.

Under mina år som företagare såväl inom Sverige som utomlands har aldrig skatter eller arbetsgivaravgifter varit något problem. Har orderblocket varit tillfredsställande fyllt har allt rymts inom budgeten.

Hade orderblocket varit tomt kan knappast åtgärden att genom sänkta avgifter fylla på med ännu en anställd vara vare sig seriös eller välgrundad.

Kanske upploppet kan bli lite lägre med hjälp av konstgjord andning, men utan arbetsuppgifter ingen företagsframtid.

Skatter och avgifter är inte av ondo men bör användas seriöst för drift och underhåll av vårt land för skapande av ett samhälle för alla fylld av värme.

Finns det problem bevisar ofta en djupare analys att problemet är sällan problemet.

Problemet att lösa blir att förstå varför problemet uppstått. Ge egna lösningar utan att jämföra dem med andra. Det blir mer seriöst.

Odensviksbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel