Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Osmaklig kampanj mot Kindberg

Efter alla turer kring Östersundshem och Daniel Kindberg känner jag mig föranledd att skriva några rader.

Vad som man från början trodde var en fråga om värdet på den mark som Östersundshem inköpt på Stadsdel Norr har nu utvecklat sig till något annat och betydligt otrevligare.

I otaliga inlägg har Daniel Kindberg och styrelsen bemött påståendena om att Östersundshem skulle ha betalat ett överpris för marken.

Man har erbjudit sig att låta en extern värderingsman värdera marken vilket också kommer att ske! Men nu är det inte längre fråga om värdet av affären utan nu ska Daniel Kindberg smutskastas och förföljas och få sparken.

Fokus ligger inte på sakfrågan, utan från främst moderathåll ägnar man sig nu åt halvsanningar och personangrepp via sociala medier. Sedan låtsas man inte komma ihåg vad man sagt eller skrivit. Denna kampanj är både osaklig och synnerligen osmaklig!

Invänta nu utfallet av markvärderingen och upphör med personförföljelsen som bara fäller ett löjets skimmer över dem som ägnar sig åt denna.

Vad jag kan förstå så har styrelsen för Östersundshem fortsatt förtroende för sin vd och ägarna har förtroende för styrelsen, då spelar det ju mindre roll vad ledande moderater häver ur sig i sociala medier. Återvänd till sakfrågorna tack!

Saklighet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel