Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersund är löftet som aldrig infriades

Jag gav Östersund en ärlig chans. Jag har fått höra flera gånger hur vi behöver fler utvecklare här. Men behöver utvecklarna Östersund?

Om allt som efterfrågas är beprövad (läs: gammal) kunskap, var passar jag in som vill jobba med de bästa verktygen som passar problemen?

Om rätt personal är så viktigt, hur kommer det sig att så få vill träffa en fysisk person och ännu färre sätta mina kompetenser på prov? Behåll inte mitt CV, ta reda på vad jag kan!

Vill Östersund som stad verkligen erbjuda mig en utmaning och karriär? Wordpress och Java finns överallt. Våga särskilja er genom att hålla den kvalitet Stockholm inte håller.

Fixa 12 poäng på "Joel test” i stället för att ligga runt 0–3 poäng. Om ni jobbar på webben så är "nya” buzzwords som angularJS och node.js säkra kort oberoende av plattform.

Sverige är långsamt, ni hinner fortfarande före Stockholm om ni börjar nu. Med rätt teknik bygger företaget muskler snabbare!

För mig är Östersund löftet som aldrig infriades; för många samtal som aldrig återkommit.

Det är inte det att jag inte var beredd att kämpa för ett bra jobb. Men det känns som att det inte finns ett företag som är beredd att kämpa för mig och min kompetens.

På sikt tror jag på Östersund. Men hon hade gärna fått vara lite snabbare och mer omhändertagande i sitt yrkesmässiga mottagande.

Finns det en framtid? Självklart! Finns det en framtid i Östersund? Jag och min familj hoppas fortfarande på det.

$marcusnielsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel