Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Livet ”after work” – seniormässa i Östersund

Under fredagen inleds ”Seniorexpo” i Östersund, i OSD som hette Folkets Hus när målpubliken var yngre.

Annons

Vi sänder live från mässan och direktsändningen börjar 13.45 och varar i en halvtimme mitt i mässan som pågår mellan 11 och 17.

Seniorexpon ordnas för första gången i fjol, också då i OSD i slutet av januari. Även då var det 50 utställare. Under de två dagarna kom det ungefär 3 000 besökare.

Den 18 och 19 april ifjol hölls en annan seniormässa då företaget Senior Event och Jämtlandsdistriktet av Sveriges Pensionärers Förbund, SPF, höll till i Gamla Teatern.

Nu under fredagen och lördagen är det företaget Svenska Mässkonsult Nord AB från Östersund som är ansvarig arrangör för tvådagarsmässan ”Seniorexpo”, i samarbete med OSD, SPF och Pensionärernas riksorganisation PRO.

Förutom SPF och PRO har bland annat ÖP och LT i form av Mittmedia, Veterankraft och Östersundshem egna utställningsmontrar.

Under fredagen är det föredrag om bland annat fot- och knäskador, och om det finns någon åldersgräns för lusten.

Och det är underhållning med steppdansgruppen ”The Cramp Rolls”, och Hildeguns musikbuffé som ”after mässa”.

Steppdansarna återkommer som underhållare under lördagen då det stora dragplåstret på scenen är dansbandet ”Cool Candys”.

Även under den andra mässdagen mellan 11 och 17 är det en rad föredrag och föreläsningar.

Vid en seniormässa i annan regi i april i fjol  visade Kristina Magnusson, marknadskoordinator inom Mittmedia, besökare runt på ÖP:s hemsida. Bland andra var det Kerstin Grahn från Östersund och Astrid Repfennig från Lugnvik.

Så var det 2016:

Seniormässa i Östersund i januari drog fulla hus

Seniormässan i april lockade unga gamla i Östersund

Mer läsning