Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersunds kommun lottar ut tatuering

Älskar du Östersund? Då har du chansen att vinna det karaktäristiska hjärtat, intatuerat på kroppen. Östersunds kommun lottar nu ut Östersundshjärtat, till tre personer som bäst kan motivera kärleken till staden.

Motiveringar kan skickas in fram till den 31a mars och kan innehålla historier, minnen eller bara rena kärleksförklaringar till staden Östersund/Staare. Utformningen på tatueringen är snöflingan formad som ett hjärta, och färgen får vinnaren bestämma själv. Färger så som regnbågshjärtat, det samiska hjärtat, det neutrala svarta hjärtat eller ÖFK-hjärtat.

Om du deltar i tävlingen godkänner du nedanstående villkor:

Du är över 18 år.

Om du vinner medger du att Östersunds kommun får filma när du berättar din historia och filma/fota din tatuering och därefter dela denna via Östersunds kommuns digitala kanaler (ostersund.se, intranät och Facebook).

Om du vinner medger du att Östersunds kommun har rätt att publicera din motivering på kommunens digitala kanaler.

Tävlingen pågår fram till 31 mars och tatueringen görs hos Siolia Tatuering i april 2018.

Tatueringen ska vara maximalt 20 cm i bredd.

Juryn består av medarbetare från Område kommunikation på Östersunds kommun och Sara Lindberg på Siolia Tatuering och beslut om vinnare kan inte överklagas.

Juryn kommer att utse upp till tre vinnare.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.