Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersunds kommuns stormråd till invånarna

Följ informationen på radio, tv och nätet, råder kommunen.

Östersunds kommun har nu gått ut med information angående kvällens oväder. Eftersom Östersunds kommun ligger inom det område som berörs av klass 3-varningen.

Vad kommunen planerar för är eventuella strömavbrott som kan drabba äldreboenden, avbrott i vattenförsörjningen, störningar i hemttjänstens larm nedfallna träd och linkande, skriver de i informationen på hemsidan ostersund.se.

Lars Åke Wallin som är Östersunds kommuns säkerhetschef skriver vidare att de jobbar på att säkerställa att den personal som kan tvingas ut för att arbeta i kväll kan göra så under säkra förhållanden.

All information hittar du på ostersund.se. Surfar du i mobilen hittar du informationen via denna adress: http://www.ostersund.se/nyheterprojektstartsida/nyheterstartsida/nyhetsarkiv/nyhetsarkiv2013/kommunenplanerarinforstormenivar.5.1c12d2e4142bf2c145a25bc.html