Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersunds-Posten nu ännu lättare att läsa som e-tidning

E-tidningen är precis som den vanliga papperstidningen, fast du kan läsa den på dator, surfplatta och mobil, var du vill, när du vill.

Nu har vi infört en ny smart funktion i ÖP:s e-tidning: läsläget eller artikel-läget, som gör det enklare att läsa innehållet.

Så funkar läsläget - se filmen:

(Filmen visar bilder från Gefle Dagblads e-tidning, men läsläget fungerar precis likadant i e-tidningen för ÖP)

Tryck en gång på en artikel så öppnas det speciella läsläget, där du enklare kan läsa artikelns innehåll.

Tryck på stäng-krysset för att återgå till "vanliga" visningen.

Om du vill zooma in som förut i tidningsläget trycker du snabbt två gånger med fingret på surfplattan och mobilen (eller dubbelklickar om du använder datormus).

Om du läser e-tidningen i våra appar för IOS eller Android fungerar läsläget i alla plattformar: dator, surfplatta och mobil.

Om du läser e-tidningen i webbläsaren fungerar läsläget för närvarande bara i datorversionen, inte i versionen för surfplatta och mobil.

>> Här hittar du e-tidningen och apparna

>> Vad tycker du om läsläget? Tyck till!

Så använder du läsläget

Läsläget fungerar på de flesta sidor i e-tidningen, dock inte på alla, till exempel inte på in- och utrikessidorna och vissa reportage.

Vi hoppas att du ska uppskatta den här nya funktionen.