Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersundsaktuelle Weise skippar tv-licensen

Finalen av Melodifestivalen sågs förra året av 3,3 miljoner tittare. 90% av dessa betalar tv-avgift. Alla deltagare i tävlingen gör det dock inte.
Östersundsaktuelle Andreas Weise är en av dem, skriver DN.se.

Enligt Radiotjänst finns sex av 2015 års deltagare inte med i myndighetens register över betalande. Eric Saade, Andreas Weise, Johan Krafman (Midnight Boy), Emelie Irewald, Robin Lundbäck från JTR samt Kristin Amparo.

Andreas Weise har lagt upp bilder på två olika tv-apparater på sitt Instagram-konto. En där han tittar på ishockey under vinter-OS i Sotji och på den andra spelar han tv-spelet GTA 5.

DN uppger att de kontaktat Weises manager, Pelle Berglund, som skrattat när han får höra vilket ärende det gällde.

– Ja det var ett udda ärende måste jag säga! I kväll har han premiär på Halmstads teater, de har fullt upp med repetitionerna just nu så han är lite svår att få tag på.

Managern ska senare ha kontaktat DN per sms och skrivit att Andreas Weise sagt att han betalat tv-avgiften.

Se ÖP:s intervju med Weise efter beskedet att han tävlar i Melodifestivalen i Östersund: "Jag jagar hellre älg med Zlatan"

Se allt kring Melodifestivalen i Östersund på vår specialsajt.