Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersundshem bygger om

Östersundshem satsar på renovering – av sitt eget kontor. Bolaget rekryterar också en ny vice vd från Stadsdel Norr.

Kommunägda bostadsbolaget Östersundshem flyttar i sommar tillfälligt från kontoret på Rådhusgatan till Hamngatan. Anledningen är att fastigheten på Rådhusgatan ska renoveras.

Lägenheterna på Rådhusgatan får nya fönster och förbättrad ventilation. Men mest satsas det på Östersundshem egna kontorslokaler, som enligt ett pressmeddelande ska "i princip blåsas ut för att bland annat skapa en bättre och effektivare arbetsmiljö och samtidigt göra Bobutiken både större och mer välkomnande för kunderna."

Lokalerna ska enligt Östersundshem anpassas till bolagets nya organisation och ska vara klara under våren 2015.

– Vi har tillsatt nya chefer och under deras ledning ska en ny affärsplan tas fram. Dessa ska också sätta organisation och ramar för framtidens Östersundshem, givetvis i nära samarbete med övriga medarbetare och tidigare chefer, säger Daniel Kindberg i ett pressmeddelande.

En av de nya cheferna är Hans Carlsson, tidigare fastighetschef för Fältjägaren fastigheter på Stadsdel Norr. Han blir nu vice vd och stabschef.