Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersundshem säljer radhus

Upp till 3,6 miljoner kronor kostar de hus som Östersundshem nu lägger ut till försäljning på Stadsdel Norr.

När kommunala bostadsbolaget Östersundshem köpte mark på Stadsdel Norr tog man också över projektet radhusområdet Jägarvallen. Totalt handlar det om 63 radhus, kedjehus och parhus. Några av dem är reserverade sedan tidigare, resten läggs ut till försäljning nu.

Byggstart är planerat till vecka 34 och priserna kommer att variera från 2,6 till 3,5 miljoner kronor. Storleken varierar från ca 94 till 130 kvadratmeter.

Att Östersundshem säljer fastigheter är ovanligt.

– Vi kommer att satsa på en rad olika upplåtelseformer framöver. Vi har flera olika målgrupper, bland annat äldre- och ungdomsboende med många skiftande behov att ta hänsyn till. Klart är i alla fall att vi investerar eftersom det dels är affärsmässigt klokt, dels för att vi vill säkerställa en långsiktig produktion av nya bostäder och på det sättet kunna bidra till Östersunds tillväxtmål, säger Daniel Kindberg, vd för Östersundshem i ett pressmeddelande.