Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Östersundshem sponsrar kvinnojouren

Det kommunala bostadsbolaget Östersundshem vill bredda sina sponsorengagemang bortom idrotten. Nu inleder de även samarbeten med föreningar som Kvinnojouren och Nattvandrarna.

Som kommunalt bolag har Östersundshems en uppgift bortom det rent kommersiella. Genom att samarbeta med lokala initiativ och föreningar ska bolaget även ha en roll i att utveckla staden.

Sedan tidigare har man i den andan slutit långsiktiga sponsoravtal med flera lokala idrottsklubbar. Bland annat ÖFK, som bolagets nye vd:s Daniel Kindberg är klubbordförande för.

Nu breddar Östersundshem sitt sponsorskap till att även omfatta sociala och kulturella aktiviteter.

– Vi är i grunden ett kommunalt bostadsbolag med hem och fastigheter i fokus, men vi vill också ta ett socialt ansvar och arbeta för en ökad trygghet. Dessutom vill vi bidra till ett rikt och levande kulturliv, skriver Tord Andnor, styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

Några av de föreningar som Östersundshem kommer att samarbeta med framöver är Kvinnojouren, Nattvandrarna, Bio Regina och cirkus Kul & Bus.