Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oväntad hjälp från Charlotte Kalla när "Silver-Sebbe" infriade sitt löfte: "Den här killen måste ha en klippning"

Artikel 72 av 72
Vinter-OS 2018: Skidskytte
Visa alla artiklar

Inför OS lovade Sebastian Samuelsson att klippa av sitt långa hår om han tog medalj.
På lördagen såg han till att göra slag i saken.
Och fick hjälp från en annan OS-medaljör, nämligen Charlotte Kalla.
– Hon sa att ”den här killen måste ha en klippning nu, för han ska i väg och hämta en guldmedalj i kväll”, säger Sebastian Samuelsson till Sportbladet.

Inför OS hade Sebastian Samuelsson lovat att klippa av sig håret om han vann medalj.

Förra veckan blev han så "Silver-Sebbe" med hela folket, och sa själv att han nu inte hade något val, och att han skulle klippa sig inom en snar framtid.

För Plus-kunder: "Silver-Sebbe" lovade att klippa av sitt långa hår om han tog en OS-medalj: "Nu är det dags"

På lördagen såg han till att korta ned håret inför medaljceremonin som skulle ske senare på dagen, men det var på håret att han inte skulle kunna genomföra klippningen.

– Jag var inne i OS-byn, lite naivt i tron om att man inte skulle behöva boka tid. Men det visade sig att man behövde det, för det var fullbokat. Då hade jag tur att Charlotte var där och skulle fixa naglarna samtidigt. Hon sa att ”den här killen måste ha en klippning nu, för han ska i väg och hämta en guldmedalj i kväll”. Och då fick jag en tid 20 minuter senare, säger Samuelsson till Sportbladet.

Den tidigare långhårige 20-åringen fick motta sitt stafettguld i en ny, nu något kortare, frisyr.