Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Paniken sprider sig hos S och MP

Annons

SD företräds av kloka människor. De har för länge sedan insett att Sveriges ekonomi inte räcker till att bekosta en okontrollerad massinvandring. Det är tragiskt för människorna men Sverige kan inte ensamt lösa världens problem.

Sjukvård, äldrevård, skola och bostadsbyggande för våra unga kommer i andra hand. Har jag inte pengar i plånboken kan jag inte betala. Så enkelt är det.

Tillkommer avgift för EU-medlemskap på numera 31 miljarder, som Sverige dräneras på årligen. Vilken svindlande summa.

Man häpnar över Löfvens (S), Magdalena Anderssons (S) och Fridolins (MP) uttalanden i media. Det vittnar om att de inte är rumsrena. Paniken sprider sig. Så här uppför sig inte människor på denna nivå. Man förväntar sig någon form av disciplin. Totalt intelligensbefriade.

S och MP visat att de inte har förmågan att leda Sverige. Kom ihåg detta till nyvalet. Vi har fått en unik möjlighet att eliminera S och MP.

Tummetott

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel