Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pappa Melin på plats i kväll

– Det var dags att hon kom upp ur källaren.

Renèe Olsson, mamma till Idol-aktuella Matilda Melin, tvekade inte när dottern ville gå på audition. Nu laddar familjen inför kvällens final.

Medan pappa Michael Melin satte sig på tåget till Stockholm i morse fick mamma Renée Olsson och lillebrorsan Milton stanna hemma.

– Vardagen måste ju fungera hemma också och vi kan inte åka ner allihop varje vecka, säger Renée Olsson när vi möter henne ochMichael Melin ett par dagar innan finalen.

Tills för några månader sedan satt deras tonårsdotter ständigt framför datorn i källaren och sjöng. På internet hittade hon sångcoacher och övningar. När så Idol kom till Sudsvall i somras för att söka nyatalanger åkte hela familjen dit.

– Att sjunga har ju alltid varit en dröm för henne,säger Michael Melin.

– Det är hennes stora passion, instämmer Renée Olsson.

Från att ha suttit i den lilla källaren hemma står deras dotter nu på scen och sjunger live inför hundratusentals tittare varje fredag. Men några större rädslor har de inte inför dotterns nyfunna karriär.

– Det är klart att man funderar på hur livet blir efteråt. Man har ju hört att en del vill kräma ur dem såmycket som möjligt på kort tid. Men vi tänker inte så mycket på det, säger Michael Melin.

– Hon är så trygg i sig själv också så vi är inte oroliga, säger Renée Olsson.

I kväll, fredag, tävlar deras dotter med en låt av Cher Lloyd. Åker hon ut är det skönt att finnas på plats, menar pappa Micke.

– Fast det gör hon inte, säger mamma Renée.