Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patrik Sandell klar för rallycomeback – hoppar in för Travis Pastrana i Subarus team

Östersundaren Patrik Sandell kommer under kommande säsong att hoppa tillbaka in i en rallybil för ARA-tävlingar i USA. Den tidigare juniorvärdlsmästaren i rally, som numera fokuserar främst på rallycross, kommer att hoppa in i storstjärnan Travis Pastranas ställe när han är upptagen med inspelningar av Nitro Circus.

Sandell meddelade nyheten via sitt instagramkonto där han även berättar att hans kartläsare från WRC-tiden, Emil Axelsson, kommer att finnas med när det blir dags för rally igen.

Både Sandell och GRC-kollegan Chris Atkinson kommer att få chanser att köra i rallybilen under säsongen när ordinarie föraren och storstjärnan Travis Pastrana har uppdrag för Nitro Circus inbokat. Det är redan nu klart att Atkinson kör den första deltävlingen i serien som arrangeras i Oregon i april.