Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Per Åsling (C) behövs för länet!

Inför valet 2010 lovade Per Åsling (C) att ägna sig mera åt verkstad och mindre åt snack i Sveriges riksdag. Han har hållit vad han lovat och det är nu dags att ge honom stöd för en tredje framgångsrik mandatperiod.

Per Åsling är den tydligaste rösten i riksdagen för Jämtlands län, landsbygdens och dess företagares villkor. Han arbetar intensivt för att förbättra vägstandarden i länet och för att se till att en rimlig del av statens investeringar också läggs på de vägar som behövs för att vår viktigaste exportvara, skogen, ska nå sina marknader.

Vägsatsningarna är också livsviktiga för inlandets andra näringar.

Ett område som Per Åsling särskilt fokuserat på är kapitalförsörjningen till landsbygdens företag. Det arbetet har krönts med flera framgångar, där både statliga satsningar, EU-medel och privata investerares riskvilja kombinerats för att utveckla företag och idéer.

Satsningar som Ekonord, Mittkapital, Inlandsinnovation och lokala tillväxtkassor har utvecklats med Pers aktiva medverkan, kunskap och inspiration som en viktig grund.

Han har även kraftfullt bidragit till Landsbygdsprogrammet, som med sin utformning och sitt ekonomiska innehåll är det mest omfattande programmet i sitt slag.

Per Åsling finns ute bland företagare och landsbygdsbor likaväl som han arbetar i sitt stora nätverk bland näringslivstoppar och finansfolk. Per är ovanligt ”arbetsför” och använder sin tid på ett effektivt sätt för att nå resultat för att en fortsatt utveckling av landsbygden och dess näringsliv ska vara möjlig.

Landsbygden och dess företagsamhet behöver en tydlig röst i Stockholm och den rösten heter Per Åsling!

Per Stjernström, Sikås, Mats Johansson, Fyrås, Benny Larsson, Vemdalen, Eva Nässén, Korsta, Annika Myhr, Funäsdalen, Nils-Bertil Nilsson, Trångsviken, Bo Ottosson, Strömsund, Martin Olauzon, Rossbol, Kurt Pålsson, Kakuåsen, Anna Svensson, Gåxsjö, Kurt Sillström, Östersund, Urban Wiklund, Rödön, Torgny Widholm, Hallen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel