Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Petter Stordalen avvisad av vakter på Fjällgården

En kraftigt berusad Petter Stordalen tvingades lämna Fjällgården i fredags eftermiddag.

– Jag gjorde ett fel, säger hotellkungen till ÖP.

Annons

Copperhills ägare Petter Stordalen festade med sina vänner på Fjällgården under fredagens after ski. Enligt många besökare drog han uppmärksamheten åt sig.

– Redan innan banden skulle spela så var han uppe på bordet och dansade. Vakterna tog ner honom därifrån eftersom man inte får stå på borden på Fjällgården. Alla ville vara runt honom eftersom han har mycket stålar. Det var många överdrivna skratt och ryggdunkningar. När han var uppe på bordet för femte gången så slet en vakt ner honom och tog honom mot dörren. Hans vänner gick efter vakterna och sa ”ser ni inte vem det är, han har lagt så mycket pengar på det där bordet att ni inte kan kasta ut honom”, berättar en besökare.

Men vakterna bad honom att lämna lokalen och inte komma tillbaka.

– Jag fattar inte hur han kunde sätta sig i den situationen med tanke på vem han är. Att vara full och glad på krogen är ju en grej. Men man kan ju inte uppföra sig så där, säger en annan besökare som ÖP pratat med.

Personal på Fjällgården har också bekräftat för ÖP att Petter Stordalen blev avvisad från lokalen.

Petter Stordalen berättar för ÖP att han fick lämna Fjällgården under eftermiddagen.

– Jag gjorde ett fel som dansade på en stol eller om det var en bänk. Det är förstås inget man ska göra och jag beklagar det, säger Stordalen till ÖP.

• Du är en känd profil i Åre. Hur ser du på att du beter dig på ett sätt som inte är acceptabelt på en av restaurangerna där?

– Jag borde inte ha varit där, jag borde inte ha dansat på bänken.