Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pimpelfiske på Lövstabadet – kan man kalla det för djurplågeri?

Visst är det en rolig och kreativ idé. Men det får aldrig ske på djurs bekostnad.

Man trycker ner de starkas fiskarna i ett hål. Till hjälp har man en stav för att se till att fisken verkligen kommer ner ordentligt. Jag ser det som onödigt lidande för fisken. Vill man ordna fisketävlingar får det ske på normalt sätt i en naturlig sjö.

Och hur gör man med de som inte fiskas upp? Ska de vara kvar i bassängen tills isen försvinner för att återigen håvas upp och placeras någon annanstans. Konstigt att de fick tillstånd för detta.

Tycker alla djuraktivister kan ta sig en koll på våra svenska ålderdomshem i stället! Kanske skapa en militant antiåldervårdsenhet eller nått!

I dagens samhälle så har ju djuren bättre än människan!

Släpper inte bonden ut djuren under sommaren så är det böter och ifråntagande av djuren med mera men att gamlingar som tjänat Sverige hela sitt liv kan bli sittande inne i flera år verkar inte bry så många!

De som inte vill fiska på Lövstabadet behöver inte det heller!