Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pinsam pudel om Lillänge

Vad har våra folkvalda för kontakt med väljarna efter att valet är över? Kör de sitt eget lopp med motiveringen "vi har fått mandat att regera"?

Det senare är ju inte riktigt sant, det vill säga att de kan göra vad som helst, för ett sådant mandat har knappast väljarna gett dem i realiteten.

Nu har AnnSofie (S) och Carina (C) backat om Lillänges expansion. Uppenbarligen hade de lyssnat mest på TK Developments och inget på handlarna eller medborgarna. Annars hade våra politiker vetat bättre och framför allt hanterat detta bättre.

Nu blir det bara en pinsam pudel av det hela, eller återremiss som de kallar det.

Ibland undrar man om AnnSofie & co har lekstuga med kommunen då det är den ena märkliga affären efter den andra. Vissa behandlas styvmoderligt medan andra får en gräddfil.

Att det får fortgå är skrämmande. Kanske borde vi väljare ha ett oberoende utskott som granskar kommunens hantering löpande.

Per Edström, Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel