Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Po Tidholm kommer till Jämtland med turnén "Lokalsamtal"

Inför valet 2018 ger sig journalisten och författaren Po Tidholm ut på en riksomfattande turné med "Lokalsamtal", som ska skapa engagemang kring landsbygdsfrågor och regionalpolitik. Ett av stoppen blir i Östersund på OSD den 27 mars.

Journalisten, författaren och föreläsaren Po Tidholm har över 20 års erfarenhet av landsbygdsfrågan och är mest känd från SVT:s dokumentärserie "Resten av Sverige" (2016). Nu är han aktuell med boken "Läget i landet" (2017) och vårens riksomfattande turné "Lokalsamtal".

Under en kväll samlas medborgare och makthavare i ett rum för att lyssna på varandra och totalt kommer Po Tidholm till tolv orter – bland annat i Östersund på OSD den 27 mars.

Syftet med turnén är att skapa engagemang kring landsbygdsfrågor och regionalpolitik valåret 2018.

– Det finns en tydlig idé för det urbana Sverige. Men få talar i dag om visionerna för framtidens liv i Sveriges landsbygder. Jag hoppas att lokalsamtalen kan stimulera det samtalet. Vi måste hitta en ny medelväg, bortom orimliga tillväxtstrategier och bilderna av de bidragsberoendes ödeland, säger Po Tidholm i ett pressmeddelande.