Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polis biten av snattare

När en 40-årig kvinna ertappades med att snatta blev hon så våldsam att polis måste tillkallas. Och när hon skulle gripas lyckades hon bita en av poliserna.

Två butikskontrollanter upptäckte på måndagskvällen en våldsam kvinna som snattade i en butik i Östersund. När de följde efter kvinnan och kontaktade henne utanför butiken fortsatte hon sitt våldsamma beteende, gick till attack och slog de båda. Polis tillkallades och någonstans i röran som uppstod lyckades hon bita en av poliserna i fingret. Polisen meddelar att den 40-åriga kvinnan tillsynes verkar vara nykter men att hon tagits i polisiärt förvar. Hon måste lugna ner sig innan det är möjligt att hålla förhör med henne och innan polisen vågar släppa ut henne utan risk för andra. Kvinnan är nu misstänkt för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Ingen av de inblandade har varit i behov av vidare vård.